• Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • Beni Ara
  • Hızlı Mesaj
  • Öneri Kutusu
  • JÖLE KIVAMINDA PAÇA + İLİKLİ KEMİK SUYUNUN HİKÂYESİ

    Binlerce yıldır bir lezzet kaynağı olarak mutfağımızda kullanılmaktadır.

    İÇİNE NELER KOYMUYORUZ?

    Gdo, ağır metaller, renklendirici, tatlandırıcı, koruyucu, potasyum sorbat, sodyum benzoat, mono sodyum gulutamat, gibi koruyucu katkı maddeleri koymuyoruz.

    PEKİ, NASIL KORUYORUZ?

    Sağlıklı olduğunu veteriner sağlık raporu ve kulak küpe numarası ile takip ettiğimiz danaların bacak ve kaval kemiklerini 36 saat kısık ateşte kaynatıyoruz. Jöle kıvamına geldiğinde, buhar ile sterilize ettiğimiz kavanozlara paça + ilikli kemik suyunu el değmeden doldurup, vakum altında kapatıp sterilize ediyoruz.

    NASIL KULLANACAKSINIZ?

    Fide olarak bu besin kaynağının modern mutfaklarımızda kullanılabilmesi için ilikli dana paça ve kaval kemiği 36 saat kısık ateşte pişirerek sizlerin beğenisine sunduk. Direkt kullanımda; paça + ilikli kemik suyunu ısıtıp protein emilimini arttırmak için limon sıkarak sabah aç karnına içmenizi tavsiye ederiz. Çorba ve yemeklerinizde doğrudan kullanabilirsiniz. Lezzetli yemekler için vazgeçilmez malzeme olacaktır.

    NASIL SAKLAYACAKSINIZ?

    El değmeden paketlenerek sterilize edilmiştir. Böylece hem oda sıcaklığında sıvı halde, hem de buzdolabında +4 derecede jöle kıvamında muhafaza edebilirsiniz. Ürün açıldıktan sonra buzdolabında saklanıp, 4 gün içinde tüketilmelidir. Daha uzun süreli bir kullanım için buzluğa koyabilirsiniz. Kapak  butonu şişmiş veya sızdırmış ürünleri tüketmeyiniz.


    KATKISIZ.jpg (29 KB)KORUYUCU.jpg (28 KB)RENKLENDİRİCİ.jpg (30 KB)

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.